Redo för jobb!

Har precis avnjutit en underbart god lunch, bestående av lax och potatisklyftor. Såklart satt jag ute i solen, precis som jag sitter nu. Njuter av sol och värme! Sommaren får gärna vara i alla 3 månaderna i år! Inget regn tack. Det har vi vattenspridare till! :P

Jobbade igårkväll. Hade matchen Ger-Eng på i bakgrunden. Så sjukt att Ger vann med 4-1! Jag är helt tagen. Jävla losers Eng är! :P Jag skulle nog kunna heja på Tyskland faktiskt, även om mitt hjärta går till Argentina. Tyskland överraskar... tror bestämt det var Grekland som gjorde det för något år sedan också. Fast det var väll EM... but who cares? Överraskningar, me like!

Har fått brorsan till att jobba kväll för mig på onsdag. ALLT FÖR ECLIPSE-PREMIÄREN!!!! Can't wait! Jag och Erika ska in och götta oss med varsin popcorn-meny! LOVE!!!!! :)

Och imorgon kommer Ida på frukost! Yeeey!!!!!!!!
Nej, dags att göra sig klar för jobb... buhuu...

Puss / Em

So many feelings..

jag är helt fullproppad av känslor. Bra och dåliga. Peppande och mindre peppande. Jag hatar mig själv för tillfället. I hela mitt liv har jag varit ett vältränat freak. Idag tittade jag mig i spegeln och insåg att jag någonstans på vägen gått vilse. Herregud så jag ser ut!!! Minns när man hade 4-pack på magen och synliga muskler. Konditionen var på topp. Jag vill tillbaka dit - jag SKA tillbaka dit. 4-pack är verkligen inte mitt mål nu. Frågan är om jag någonsin kan få det igen. Men jag vill bara känna mig på topp igen. Once and for all. Så, nu har jag gjort ett träningsschema! Ett grymt sådant dessutom. Jag älskar mina gamla iForm som jag har låtit legat och dammat ner sig. Så många tips och tricks, träningsförslag och hela program. Love it! Så, imorgon ska jag upp till gymmet direkt på morgonen. Och dagen därpå. Och dagen därpå. På riktigt. Inte bara dit för att "gymma lite". Här ska det svettas. Akta er så ni inte halkar!

Puss / Em

Sol-dag!

Vilken måndag! Solen skiner och jag tror vi med all säkerhet kan säga att den svenska sommaren nu är HÄR FÖR ATT STANNA! :) Synd bara att man ska jobba idag...

Jobbade igårkväll också. Kände mig inte 100 heller, så snacka om att stänga så snabbt det bara gick. Nattens sömn var djup, men vaknade i morse halv sju och solen strålade in på mig - vilket gjorde det omöjligt att somna om. Crap!

Peter hade skickat ett superlångt mejl till mig i morse. Kanske jag ska åka till NY? Augusti? :) Han har ju SÅ rätt.

Njut av solen för mig också!
Puss / Em

Ka-ching!

Klirr i kassan blev det efter gårkvällens servering! Trevlig kväll. Lite stressad emellanåt, men inget jag och Ingela inte klarade av! Grymma som vi är! ;) Kom hem i lagom tid. Somnade efter bröllopparets vals! Åh så vackert det var! Synd att man var så fed up with it innan igår, för bröllopet och allt var det innebar var fantastiskt! Snacka om att få sitt drömbröllop, sagobröllop! Viktoria var så vacker!! Jag tänker också stråla så på min dag.....!

Rickard fyller 26 år idag! Helt galet vad de växer upp fort (haha)! Snart kommer hela familjen hit och då blir det födelsedagsfrukost!!!! Jag ska jobba ikväll, så vi fick göra det lite annorlunda i år! :P GRATTIS BRORSAN!!!!!!!!!!

Nu, duschdags. Pappa garvade i morse när han såg mig. Sen garvade jag också, när jag såg varför han gjort det. Mitt hår såg ut som en, ja, vet inte riktigt vad. Knullruffs är en underdrift...! :D

Ha en kanonfin dag.
Solen skiner på oss!!!!!

Puss / Em

Bröllopsyra!

Vaknade kl elva i morse av att Mattias ringde och sa att jag skulle börja jobba kl halv fem idag. Somnade om snabbt. Kl ett var det dags att börja dagen. Lite illamående, men inget allvarligt. Bakfylla är inte att leka med dock, så jag har druckit läsk hela dagen i hopp om förbättring. Och visst har det hjälpt :P

Har bröllopet på, på tv. Inte för att jag hoppar av gjädje inombords, men visst är det kul för vår kronprinsessa att hon ÄNTLIGEN ska gifta sig. Snart vigseldags! Jag tror jag sätter på Erik Hassle - Standing Where You Left Me en gång till, och fortsätter förälska mig i honom. Underbar röst. You go Erik!

Var i Malmö på feeest igår, därav den lilla bakfylla. Sjukt kul var det! Började med att jag och Felicia trodde att vi var på bussresa i Malmö. Shit, Kungsörnsgatan ligger då långt från stationen! Sen korkade vi upp. Och sen blev det dimma.

Uteplacet var naaaajs! Gött med 2 dansgolv, med bra musik! Borde dock lära mig att sluta dricka i tid. Hällde i mig den sista drinken innan vi skulle gå. Well done.

Nej, en dusch på detta!


- Emelie, får jag och *pip* grilla dig ikväll?!
- Haha, du är störd!
- Amen vill du veta hur man gör?!?!
- Jaaa...
- Jo, en sätter på dig där bak, sen suger du av den andre - sen snurrar vi dig!

Hahaha, kommer det någonsin bli tråkigt? NEJ!

Puss / Em

Heeerreeeeguuuud

Satt och tittade genom gamla pics. OCH kolla in pale face!!!!



Aldrig igen, vampire.


We went to the movie theatre.


Blev bio i afton! Såg Killers - som var sjukt rolig! Sinneshumor som man bara ÄLSKAR!
Inte bara det ÄLSKAR man i filmen, utan även Kutcher (såklart)! Kan man bli HETARE? Nej. Sorry dudes.




What are you waiting for? Go see it!!!!

Puss / Em

Lite tårta, tack!

Hade "genomgång" på jobbet idag. Lite småsaker som man måste veta när man är extraarbetare - typ allt då! Kände lite att det kändes onödigt för mig att vara där, med tanke på att jag redan lärt mig allt på egen hand, eller redan haft "genomgång" på det. Och mycket annat vi gick igenom kan jag ju redan... well, bör inte klaga, utan får se det mer som en uppfräschning av mitt kunnande! :P

I alla fall så kom vi loss runt 18. Rickard kom och hämtade mig, sen begav vi oss in till Ystad för att gratta Rebecka, som fyller 26 idag! Kom precis hem från denna supertrevliga kväll med skratt, minnen, tårta och lite cider :)

Nu tänkte jag hålla kväll. Imorgon är min plan att ta mig an Zumba, som jag skickade efter för ett tag sen! Lite dance mania i storarummet är alltid välkommet :) Ska till farmor och dricka kaffe också, plus köpa sprit till festen på fredag! Bio på kvällen också ja! Shit, vilken torsdag det kommer att bli! LOVELY! :)

Puss / Em

GRYM dag!!!!!

Vaknade till att grannen klippte gräset - MEN vem BRYR SIG NÄR DET ÄR SOMMARVÄDER? Peter hade skrivit till mig, ska träffa brorsan ikväll, BIO IMORGON, utflykt med farmor på fredag - fest i Malmö på kvällen, grillning på lördag, bakisdag på söndag? JAG ÄR KÄR I MITT LIV! När frukosten lagt sig blir det en joggingtur i Svaneholm! :D

Puss / Em

Frigging awesome!

Ida och jag har varit i stugan i Beddinge de senaste 2 dygnen. SÅ SKÖNT! Tråkigt att piss-sommar-vädret is the same dock! MEN när solen vågade sig fram igår, i typ 2 timmar, pressade vi ute i trädgården! Hoppades på lite färg, men icke! :( Jag vill ha RIKTIG sommar nu! Nu när jag är lite ledig och allt. Åh, bara för det tittade solen fram nu...
wiiieee!!!!!!

Annars mår jag piss. Ekar i mitt huvud pga. förkylning. Och inte som Rickard sa;
- Kanske det är dags att inse att du är tom i huvudet!?!
Störd :)

Nej, nu blir det lite Rollercoaster Tycoon (heey, jag är 13 igen :D)

Puss / Em

Back to the US.

One way or another it's going to happen!!!!

Jag vet inte vad som hänt, men jag har faktiskt börjat tänka på att ta ett år till i USA som Au Pair!
Det är helt galet. Jag är verkligen OTROLIGT PEPPAD till det! Förra året hade jag kräkt på idén! Sinnes.
Men nu är jag i alla fall taggad. Jag kollar på internet var eller varannan dag. Är inne på skolor också.
Problemet är bara att det är dyrt. Skolor i USA är inga pengar man har i bakfickan precis! Fast på CSN! Haha!

Anyways. På ett eller annat sätt ska jag tillbaka till USA! SKA!
Kommer inte kunna åka tillbaka i sommar heller. Någonstans långt inom mig fick jag sätta stop!
Jag har inte ekonomi till det - who am I kidding liksom? Snart Polen, sen Tyskland.. sen Holland, sen Polen igen!
Sen börjar kursen och allt vad den har att bjuda på! Can't wait att åka till Egypten! Det ska bli galet roligt!
Sen Afrika. Shit, jag får panik bara jag tänker på det! Inte dålig panik då, utan sjukt bra panik. Om det nu finns! :D

Någon som vill dela lägenhet med mig på Manhattan starting next summer/fall?

Welcome to the adult world, Emma!

:D :D :D :D

Igår jobbade jag under dagen. Städade bilar. Inte så värst roligt, men lättjänade pengar till jag säga!
Stressade hem och stressade iväg till Emma, för att fira att hon blivit 18!! Äntligen liksom!!! ;) Hade en väldigt trevlig kväll!!! Först Kings Head, följt av Donna, och sist men inte minst Bar a bar. Kul att träffa gamla vänner! Stället som SUGER APPUNG kan faktiskt vara jävligt kul ibland :) Med andra ord ska jag sluta vara så dömmande! Haha, yeah right..

Är sjukt trött idag. Fast inte bakfull. Riktigt jäkla skönt! Jag och Ida ska ner till Beddinge idag, bo i stugan över natten. Ska bli himla trajvligt! :D Alltså, DAMN what I love life!!!!!!!!!!!!

Hoppas i övrigt på sjukt fint väder i veckan, eftersom jag typ är ledig. Typ!

Hoppas er helg varit bra!
PUSS / Em - Följt av lite bilder från gårdagens kväll :)




Skitväder och student!

Don't you just LOVE these days?! NOT! Kul för studenterna! NOT! Kul för mig? Lite. Mår inte helt 100 idag, så fick tyvärr hoppa träningen med Felicia :( Inget jag hade gjort i vanliga fall, även om jag mått lite halvkass, men jag ska ju jobba på student ikväll. Kan inte riskera att bli sjuk!!

Måste in om till Malmö idag, till Entré. Måste handla svarta tygskor, eller ngt annat praktiskt och fotvänligt till i eftermiddag. Väntar på bilen bara...! Regnar ju ute, så man kan inte njuta av sol. Känns rätt bra. Då vet man att man får saker gjort! :)

Nej, bäst att göra sig iordning!
Hoppas det kan bli uppehåll till studenterna går ut!!!!!!! Som när jag själv tog studenten 2005.
Precis innan dörrarna slogs upp för oss sprack det upp och solen lös på oss!!!!!! Det var grymt!! Något bra måste vi ju gjort under våra år, för att förtjänat det :) Minnen man aldrig kommer att glömma. Saknar det faktiskt rätt mycket. Wouldn't trade it for anything in the world.

Puss / Em

Säljutbildning för hela slanten!

Det var de 14 timmarna det! Jag, Lizette och Erika har haft heldag i Falkenberg på säljutbildning för Svensk Bensinhandel. Sjukt intressant och inspirerande. Numera ska man alltså inte "bara vara" servicebiträde, utan Säljare! Känns sjukt grymt! Jag ska sälja, just wait.. with your money! ;D

Är helt slut nu. Bäst att hoppa i säng. Imorgon är det studenten! Då ska det serveras! Ska bli kul!!!!
Natti!

Puss / Em

Borde sova..

.. men kan inte. Måste se mer Vampire Diaries.. hihi.

Blev jobb idag ändå. Det var den lediga dagen det! Well, well.. pengar är ju välkommet! :)

Har haft väldigt ont i mitt knä idag. Jäkla joggingtur igår!!!! När ska jag lära mig att gå inte så fullt ut? Probably never.

Blev myspromenad med Felicia innan ikväll, i underbara Svaneholm! Det var så kul att se henne igen - nu när hon är hemma igen på heltid (tills nya äventyr tar henne, vart? :))! VÄLKOMMEN HEM FELLE! :)

Tänkte köra lite sit-ups nu innan sängen kallar. Ska upp halv sex imorgonbitti.. jag, Lizette och Erika har heldag i Falkenberg imorgon. Utbildning it is! Can't wait! ;)

Puss / Em

Vart tog sommaren vägen?

Jag är ledig idag - vart är solen? Tänkte ta mig en joggingtur i Svaneholm. Precis som jag gjorde i gårkväll efter jobb. Gick nog inte liiite för hårt dock. Fick en jädrans kramp i låren, plus att jag har ont idag. High five? Haha, dumt bara. I should have known better!

Ledig idag som sagt. Har en del planerat. Ringa hit, åka dit.. aldrig en ledig stund. Förutom nu på förmiddagen. Damn vad jag ska ENJOY! Även om det inte blir någon solning som jag hoppats på..

Kom igen nu sommar!

Puss / Em

peek-a-bo!



en vanlig tisdag?

Har legat och gottat mig i sängen hela förmiddagen. Det har nog inte hänt på. tja - år och dagar kanske! Sjukt skönt! Synd bara att man är helt seg nu. Har hoppat upp ur sängen nu, för att försöka hitta energi någonstans. Ska iväg på Spirometri snart. Orka! Men rätt skönt att det är samma dag som jobbdagen. Hade varit galet tråkigt om det hade varit imorgon, på min lediga dag.

Nu ska jag äta lite yoghurt, samtidigt som jag tittar på my favourite show (of course)! Tråkigt väder ute idag. Hoppas det blir bättre imoorgon! :D

Have a great day!

Puss / Em

the Vampire Diaries!

Då var den HÄR! Fick Season One idag!!!! Från Hong Kong?! Konstigt? Antar att det är billigare för USA att packa och skicka därifrån?! Haha :)

Sen att man har jobbat hela dagen har varit mindre roligt! Eller tja, det har faktiskt varit en sjukt bra jobbdag(!!!!), men hade ju 1000 ggr hellre tittar på TVD the whole day - ish! :D Så nu sitter jag och tittar på the Pilot!!! Jag verkligen ÄLSKAR that show! Galet!!!!!

Lite vatten på detta!

Sov gott!

Puss / Em

Starke Adolf!



Jag är stark. Dagens sanning. Fast å andra sidan är visserligen min bror en sticka! :)
Festen förra lördagen var awesome! Nu har man haft en vit helg och den kommande helgen kanske blir lika vit?! Ska jobba på studentfest på fredag. Lördag får vi se vad som erbjuds. Nästa helg igen är det i alla fall nya upptåg i Malmö, hos Claes. Då ska Conny och Marielle också med! ME LIKE! :)

Nu väntar en HELDAG på jobb. Först dagspasset, sen stängning ikväll. Fan vad jag är snäll som ställer upp (hehe)! Det regnar ute - so who cares? Det finns ju inget annat att göra en dag som denna liksom. Och vem älskar att tjäna pengar mer än JAG!?! :)

Have a rainy one!

Puss / Em

Power-walk!





Svaneholm is sooo nice - precis som rapsfälten.. och mina snygga cykelbyxor :)

tired as hell.

Ska SNART hoppa i säng. Är redigt trött efter en väldigt stressig helg. Har jobbat röven av mig, hämtat brorsan i Malmö i fredagsnatt, var barnvakt igårkväll... ja, ikväll blev det bara filmkväll med brorsan, Conny och Marielle. Sjukt behövligt med lite fotölj-time! Såg typ Daybreakers?! Minns inte om det var så den hette. Vampyrfilm i alla fall. Helt ok faktiskt. Rätt rå dock. Haha. Man ska inte äta en god middag samtidigt som man ser på den precis!!!!!!

Körde till Svaneholm och gick två runder runt sjön idag, efter jobb. Sjukt skönt. Så himla mysigt också. Känner att jag går på MAX när jag trivs i miljön där jag går. Imorgon bitti ska jag köra en repris.. fast då ska jag jogga ett varv också! Fick ont i mitt knä idag när jag maxade walken! Men, nu är det ok igen?! Vet inte vad det betyder, men jag behöver nog inte oroa mig?!! Ändå är man lite orolig.

Idag sa en kund det SJUKASTE!
Kom in och tankade... betalade med kort och skulle slå sin kod:
- Jag vet inte om det blir rätt. Jag ser så dåligt - knappt med ena ögat!

OBSERVARA ATT KUNDEN KÖRDE BIL!!!
Borde man inte ge polisen sådana personers bilnummer?!?!
Det är så att man blir mörkrädd.

Nu, GODNATT!

Puss / Em

min bror är sjuk!

sinnessjuk! Och lika så är jag! våra dagar tillsammans blir allt roligare och roligare - och mer och mer galna! ME LIKE!
Och just det, jag är besatt av Spindelharpan! Så - I think I've covered it all now!

Have a great friday!

Puss / Em

Solen skiner och I'm in love!

Det är denna tiden på året, årligen, som jag är kär! Kär i vackra Sverige! Våren kom (och försvann lika snabbt) och nu är det 43 grader varmt i solen i vår trädgård (vi har vindstilla dessutom!)! Mamma håller på att fixa poolen. Jag ska lätt ta ett dopp i eftermiddag! Är så GLAD över att få vara ledig en dag som denna. Så nu sitter jag här i uterummet med laptopen i knäet och bara njuter av porlandet från dammen, fåglarnas kvitter och solens strålar mot benen (som jag har utanför, exposed in the sun)! Detta är livet!

Igår stängde jag på Preem. Blev jättesent. Mådde piss redan som det var - ville bara hem och sova! Men grundstädning stod på att-göra-listan! När jag väl kom hem vid midnatt så var jag så uppe i speed att jag inte kunde somna. Mamma vaknade, sen satt vi uppe och pratade fram till.. HALV FYRA! :D Sen ringde brorsan i morse vid nio och ville komma hem på frukost. Stackars mamma som fick gå upp och göra honom sällskap. Haha! Jag började hata honom när han kom in och skrek GODMORGON vid tio-tiden (och därmed väckte mig). Han trodde nämligen att jag var vaken eftersom jag rört mig i sängen?!! Hallååååå, tro man ligger stilla som en död fisk när man sover?! - VILL DU DÖ?! var dagens första sagda mening till honom :)

Nej, nu ska jag städa lite till mamma och pappa, som ska ha gäster ikväll. Själv ska jag först träffa Hanna, sen filmkväll med Marielle!

Have a GREAT DAY! Life rocks!

Puss / Em

OMG Kissie!!!!!!

Var tvungen att ta till OMG! För OMG! Vad är detta för brud?! Var precis, för första och sista gången i mitt liv, inne och läste på hennes blogg! Har denna tjejen inga RIKTIGA vänner - vänner som kan berätta för henne att hon borde sluta med whatever she's doing. Hon är ful för det första! Okej, utseendet är inte allt, plus att man i många fall inte kan hjälpa hur man ser ut. Men Kissie, hon kan hjälpa! Stora fejkade bröst, stora fula läppar. Kom IGEN! Naturligt, säger det dig inte något Kissie? Och brunett? - Åh, jag färgar håret brunt för då tror folk inte att jag är så pantad! Sorry honey, ditt fejkade tryne avslöjar dig! Ni som ÄR Kisses true friends, SNÄLLA (för världens skull!!!!) träd fram och HJÄLP henne!!!!!!!!!!

less dust!

Har precis kommit av telefonen med först Siba, sen HP! Min laptop har varit lite si sådär sista tiden. Har varit brännhet (feber?) när jag tittat på den fantastiska sidan www.free-tv-video-online.info eller filmer. Gillas inte. Så nu tog jag tag i problemet och ringde. Är med största sannolikhet damm som ligger och gror. Körde en rejäl blåsning med mina lungor. Inte för att det var rekommenderat, hehe, men vafan ska man göra liksom?!

Så, nu ska jag titta på Sherlock Holmes! :D

Solen skiner och jag har supersduperont i halsen. WHY?!?! Ändå har jag suttit ute i min lilla filt och njutit!!!!!!!

Sen är jag grymt avundsjuk på min vän Peter, som har åkt till USA idag, för att jobba där hela sommaren. Jag är grön.

Puss / Em

fult är det nya snygga!?



Puss?

Ja, den bjuder jag på!
Tur att man älskar sig själv för den man är! ;)

I miss NYC.



Idag har det fan gjort ONT i mig. Kom in en american på Preem också. Snälla, strö salt i såren bara. Nu ligger jag och tittar på Desperate Housewives - känner ännu mer saknad. Det är nästan så att jag skulle kunna tänka mig att ta ett Au Pair jobb på Manhattan ett år till, bara för att få komma tillbaka så smidigt, och billigt, som möjligt.

Kanske man skulle firat jul där i år? Nej, får bli sommaren nästa år. I jul måste jag ju spara pengar till Afrika.
Fick veta innan idag att vi ska till Egypten i höst också, med den Internationella Afrikakunskapskursen på Österlens folkhögskola. Ska bli sjukt kul!!!!!

Att resa är livet - eller Livet är att resa?

Puss / Em

Zuuumba!!

Ja då har jag blivit 727 kr fattigare, men ett Zumba rikare! Förhoppningsvis blir man ett par kilo fattigare också, sen när man kommit igång med Zumba! Här ska det dansas! Mamma och jag ska go crazy i storarummet! Jag längtar :)

Dessutom hoppas jag att TVD kommer idag!!!!!! Ska jobba dagspasset idag, men det hade varit nice att avslutat dagen med ett par, tre avsnitt ikväll! Så kan man drömma sött........


Jag vill egentligen gå en runda, men det regnar!!! Jag hatar regn!
Dessutom vill jag åka tillbaka "hem" till NYC. Har aldrig saknat det SÅHÄR mycket som jag gör nu.. så himla jobbigt.

But, life goes on..

Puss / Em

RSS 2.0