Storstäd i garderoben!

I morse tog jag tag i mig själv. Trots att det gjorde ont i hjärtat på mig att lägga ner vissa gamla godingar i papperskassen som ska få åka vidare till ett u-land och bli ett favoritplagg för en liten flicka (eller pojke?) kunde jag ändå klämma fram ett leende när jag stod där 4 timmar senare och såg att jag gjort plats till MER kläder! Sååå nu behövs bara en liten inkomst, så man kan fylla på mitt numera befintliga tomrum. Haha. Patetiskt. Nej men det var skönt att få RENSA lite bland alla kläder. Vissa kläder har jag fan haft sedan ettan på gymnastiet... galet slitna. Det kändes lite som att säga Hejdå till sitt gamla liv, and Hello future!


Bombnedslag?

Har hunnit med ett besök hos tandläkaren idag också. Tyvärr tog det inte mitt rekord på 3 minuter.. blev 4 minuter. Jag skyller den där extraminuten på att de ville ha mitt nya mobilnummer. Det är faktiskt SJUKT att jag har så FINA tänder som jag har. Jag älskar det! Har inte haft ett enda hål på mina snart 23 år. Inte heller något annat skit. Kanske är det så att godis MOTVERKAR karies?

Jag hoppas att min kära chef ringer imorgon. Jag vill jobba!
En dag har jag gått hemma. Jag har haft fullt upp. ÄNDÅ har jag myror i brallan och pill i fingrarna.
It is true what they say: Cash IS King!

Faaaaan.

Jag blir så jävla förbannad. CSN ska hålla på! Eller, jag ska hålla på och CSN ska tjäna pengar. Hate it. Jag ska FAN aldrig göra om detta misstaget. Lån NU, tack!

Freeedaysmys!

Jag älskar fredagsmys! Så himla... MYSIGT :) Idag har jag jobbat hela dagen. Svinnice har det varit. Dagen bara rann iväg! Älskar att känna det så! Man tittar på klockan när man kommer klockan åtta och nästa gång så blickar man klockan tre på eftermiddagen. Love these days! Sen finns de långsamma också, men de vill jag inte tänka på nu!

Kvällen spenderade jag hos underbara Lindqvists! Tacos och skratt vid middagsbordet och forsatt skratt, men talang-titt vid soffan därefter! Godis och kaffe! Jodå, min sista helg med snacks och skit! Choklad har jag dock hållt mig borta ifrån.. det är jobbigast att säga hejdå till. Snyft...!

Felicia kom in om Preem idag också. Så UNDERBART att se henne igen! Insåg hur mycket jag SAKNAR HENNE typ alltid när hon stod där och smilade! I veckan är det träff :)

Nu är jag superdupertrött efter en - konstaterat - lång dag och lååång promenad med Emma!
Godnatt :)

Berries

Sitter och kvällsmyser med lite varma bär - hallon & blåbär. Har varit en lång dag idag. Jobbade 8 - 16, sen ner till hallen för att knyta skorna och bege mig ut på en joggingtur. Allt för att komma i form till Broloppet, som är om cirka två månader. Helt galet. Ska JAG springa 2,1 mil? JADÅ!! Sen handbollsträning i 1 timme. Kändes sjukt bra. Jag börjar nog fan komma i bra form alltså! Love it!!!!!

Påväg hem från hallen träffade jag på världens bästa kock, Jonas! Åh vad jag saknar Nötesjö Wärdshus! Jag trivdes som korven i brödet där!!!!!!!!

Nej, bären kallnar fan.

Mys med Emma!



What else makes life worth living?

Då har man ätit sitt sista choklad..

Det tog emot. Jag njöt visserligen inte ens. Det skulle bara ner helt enkelt. Imorgon är mitt första besök hos dietisten. Undra vad hon kommer säga! Ska bli väldigt intressant. Och KUL! Jag ser framemot att sätta upp lite mål, kämpa lite... visa vad jag går för!

Dagen har varit lång, och händelserik! Började med att kila iväg till jobb klockan åtta. Städade en bil, körde lite ärenden.. that's about it. Blev lunch hos farmor. Även eftermiddagskaffe! Sen träning med handbollen. Fast jag var ute och sprang 5an, sen gjorde jag lite armhävningar, situps och sådant skit :) Kommer med all säkerhet ha träningsvärk imorgon! Eller i övermorgon.... :) Kvällen blev det hemma hos Emma!!!!! Heeele familjen satt och tittade på House! Myyyspyyys!

Sen råkade jag avslöja för Marianne och Garry att Frida har piercat sig i näsan... ojojoj..! De blev inte glada, men inte arga heller! Om man bortser från att Marianne sa att hon skulle bli ovän med Frida om det var sant. Haha. Men sen lugnade hon ner sig :) SORRY FRIDA!! Men som Garry sa; du är ju ändå 21! ;)

Imorgon blir det ett besök i Lund hos Li! CAN'T WAIT!!!!! :D
Godnatt.


I'm getting nuts!

Sitter och käkar jordnötter och mår allmänt BRA! Det har varit en svinfin dag på jobbet idag. Jag älskar Preem - emellanåt. Däremot HATAR jag folk som finner det roligt att gå och skära sönder däck på bilar och våra släp på Preem. Vad fan får ni ut av det? Förutom 2 minuters garvanfall, och sedan flera dagars ångest? Tänk till för fan! Hur hade det varit om ni kommit ut på morgonen och sett er bil stå på sné? Just det. Inte så kul.

Igårkväll var jag och Andreas och käkade gott på Lemongrass i Malmö. Sjukt gott. Vitt vin till förrätten, som blev squid i red chili (muuuums) och rött vin till huvudrätten, som blev Prawns och ris! Efterrätten ska vi inte tala om. Jag har ALDRIG ätit en sådan god efterrätt. Kan lova att jag fick en liten, liiiiten orgasm!!! Husmanskost känns inte roligt nu längre! ;)

Nu ska jag ta mig en dusch, sen in till Malmö!

Dreams that will be true.

I hela mitt liv har jag levt efter "bättre att ångra något du gjort, än att ångra något du inte gjort". Ett motto som fått mig att uppleva och LEVA mer än många andra har gjort i hela sitt liv. Ett motto som får mig att stiga upp ur sängen varje morgon, och gå och lägga mig med ett leende på läpparna om kvällarna. Man kan jämföra det med "Yes-man" filmen. Där Jim Carey måste säga Ja till allt. Why not? Jag körde detta ett tag. Dock bara till vettiga saker, såsom att gå ut en kväll med tjejerna, springa en runda med en kompis, äta glass till vi nästan spydde, träffa vilt främmande människor i London. Hade en av den bästa tiderna i mitt liv! Jag NJÖT! Bara man är försiktig är Yes ingen dum idé.

Jag älskar mitt liv. Även om vi alla har våra ups and downs så vill jag ändå inte påstå att jag någonsin tyckt att mitt liv är piss. För varför skulle det vara det? Vi står själva för våra handlingar. Vad vi gör präglar oss. Det är sanningen. Det är upp till var och en att skriva sin egen historia. Tänk på det! Skyll inte på att en kompis, en familjemedlem eller en dum gubbe i kön framför mig på ICA. Jag blir trött på att höra folks negativa ton. Alltid ska det klagas på något. Varför? Skit i de som är sura. Sprid lite glädje istället. Du blir förvånad över hur glädje smittar av sig!

Jag ångrar inte ett enda dugg i mitt liv. Inget. Jag ser framemot framtiden.
Om en månad åker jag till Spanien och Marocko med min fina vän Emma! Sen blir det sommarjobb på Preem i Skurup (glöm inte svänga in om!). Kommer springa Broloppet med Emelie i juni, sen dra till Düsseldorf och hälsa på min fantastiska vän Julia i juli. I augusti är det dags för att läsa Afrikakunskap i den lilla metropolen Tomelilla. Sen blir det Afrika och fältstudier i 3 månader. Har allt att se framemot. Det är väll det det handlar om. Att skaffa sig något att se framemot. Det behöver inte vara en resa. Det kan vara en konsert, en trip till Köpenhamn, en klänning som man ska köpa från sommarkollektionen, en träff med en kompis som du saknar. Vad som helst.

Make your dreams come true. I will.



Graduation, and back on track.

I söndags kom jag hem från Thailand! I måndags hade jag min examensredovisning och i onsdags åt vi examenslunch och fick våra betyg! Whoop whoop! Helt sjukt! Känns galet bra, samtidigt som det känns jobbigt. Vad väntar nu liksom? Ja, jag har ju lite planer framöver, men ändå.. livet känns så öppet nu, jämfört med vad det gjorde innan. Och jag är ju som jag är - öppen för allt!

Nu är jag tillbaka på Preem för tillfället - för våren och sommaren. Känns skönt att ha något. Jobb som jobb när pengar är viktigt - vilket det alltid är.

Ikväll är det påskmiddag med familjen. Eller påskmiddag och påskmiddag.. vi ska grilla! Älskar att våren är här! Fast, än har jag vinterjackan på. Jag fryser ju fan i 19 grader om det skulle vara så. Är ju van vid Asienväder! 45 grader, ja tack!

Slut på rasten. Cykling tillbaka till jobbet!


RSS 2.0