Lovely Thailand.

Efter 2 veckor och 3 dagar i Thailand kan jag konstatera att jag fortfarande alskar detta land. Har haft en regndag, vilket da var helt ok med tanke pa hur sjukt varmt det ar har uppe i Koh Nok, ute i djungeln, ute i ingenstans! Annars har solen statt hogt och varmen varit.. ja, sjukt varm! Har ar inte sa mycket att gora pa resorten. Den har ju precis blivit "klar", sa marknadsforingen har nog inte riktigt natt ut an. Tur att man har jobb har i framtiden. Hade varit kul att ta en sasong har typ nasta ar, eller om tva ar, och se hur det utvecklats har. Resorten har ett svinbra lage liksom! Perfekt utgangspunkt for den som vill resa runt!! www.skurupsresort.se.

I veckan har jag haft semester. Tog lokalbussen ner till Phuket. Forst blev det Kata beach. Traffade Sofie och hennes familj, och Philippa. Sen blev det Patong, dar jag motte upp Frida och Therese. Blev fest att heta duga! Tur att man skulle tillbaka hit och fortsatta med sin diet (ris och vatten ;)). Svinkul var det i alla fall och angrar inte for en sekund att jag nu ar pank! Haha!

Internet ar saa slow har, sa darfor haller jag inte min blogg uppdaterad. Resdagboken ar ett battre alternativ. Resenar: emelie_swede pa www.resdagboken.se.

Skriver igen har nar jag ar back i kalla Svea! :)
Haaaa det!

RSS 2.0