Looking gooood.

Ska snart hoppa ner i sängen. Har precis laddat hem Sims 3 på iPhonen - av någon skum anledning?!!? Så jag tänkte ligga och pilla lite med det nu. Min säng vill nog inte egentligen ta emot my not-so-fresh-look! Känner mig dusch-behövande egentligen. Hade det inte varit för att jag inte pallat, hade jag tagit mig en shower! Well, efter min morgonpromenad imorgon så!

Kollade film hemma hos brorsan med han och Marielle ikväll. Blev Kick-Ass! Världens längsta och freakigaste film! Lite rolig, men mest SJUK! SINNESSJUK då alltså!!!! Hoppas inte slutet betyder att en tvåa kommer..!!!!!!

Nu - läggdags.

Puss, sov gott / Em

brunkräm is out, get it?

kom till att se en bild på en gammal klasskamrat till mig precis på facebook. Säger bara SHIT!!!! - vissa folk förstår bara inte att brunkräm är äckligt och fult och - SKABBIGT! Framförallt FULT. Ser HEMSKT ut! NATURLIGT borde säga henne något?!?! I guess not. Hon borde lägga ner solning också. Fast det är kanske det hon gjort? Fejk-tan? Oh herregud! Jag skäms å hennes vägnar!

Naturlig look - check!

_______________________________________________________________________________________________

Har jobbat på Nötesjös Wärdshus idag. Om man bortser från mitt hemska skoskav jag drog på mig (och fick gå runt i chefens crocs :) ) insåg jag hur mycket jag saknar det placet. Jag älskar arbetskamraterna, och inte mindre stämningen! Har därmed haft en kanonfin dag - och dagar som dessa är underskattade!

Nu ska jag räkna lite matematik samtidigt som jag låter en rulle gå.. men frågan är vilken?

Puss / Em.

picsen!

lite pics sen yesterday evening!!!




mors dag- mys!

gårkvällen var lyckad, minst sagt. Jag hade en riktigt rolig kväll, vilket de flesta verkade ha haft! Var längesen jag var så förståndig dessutom. Slutade dricka sprit runt elva-snåret, och laddade kroppen med vatten. Var ju uppe innan sju i morse! Svindrygt att öppna på jobb, men vad gör man inte för att fylla på i kassavalvet?!

Så jobb till 16 idag. Hem, in i duschen, hoppade i fräscha kläder, hoppade ut i uterummet för att spendera kvällen - fram till nu - med familjen + farmor med god mat följt av glass och kaffe - och massvis med kaffe! :D Nu ska jag se The Proposal, för typ 20000 gången. Varför är jag svag på romantiska komedier?! Alla förutom Heartbreak kid - den filmen suger verkligen! Haha!

Puss

Em

ramlar ner i brevlådan inom en vecka!!


Det är som att ha sålt sin själ till djävulen - fast till en freaking angel instead. The Vampire Diaries tog mig med storm. Sjukt bra show! Det är ju så lyckligt att jag kunnat titta på hela säsongen över webben - och då även förstått att Season 1 är SLUT i USA - och NOW IN STORES! Så jag gjorde mig själv lycklig genom att skicka efter Season 1, och den kommer nu alltså att landa i min brevlåda inom kort. Jag längtar!!!! TVD marathon - ME ENCANTA! $39 - värt det? OM DET ÄR!


mot Malmö!

Snart kommer Marielle och hennes småglyttar, och då drar vi till Malmö för lite shopping på Entré! Måste nog inhandla några b-h:ar...! Fick inte tränat i förmiddags heller. Mådde halvt illa när jag käkat frukost innan - åt jag för mycket kanske? Haha, I bet that's why. Inte så värst kanon! Men nu mår jag bättre! Solen skiner ute, trots att himmeln vimlar av svarta moln. Inget regn tack. Igår räckte!

I veckan måste jag ut och springa minst 1,5 timmar. Måste känna efter hur mitt knä känner sig. Bara se så att det klarar av att springa så länge, så jag inte måste vika mig typ över halva bron när Broloppet går nästnästa helg! Hade ju inte varit så värst kul. Måste lägga upp min taktik dessutom. Haha. Är säker på att jag måste gå, men hur mkt? Jag är faktiskt sjukt orolig för mitt knä - något jag inte var innan. Vill ju inte skada mig på nytt liksom........

Well, well - allting löser sig. Nu måste jag hoppa i lite kläder!

Puss / Em.

time for crazy.

som vanligt så vet jag inte vad Vit helg innebär. Lovade mig själv att inte dricka denna helgen. Lova mig själv grejer är inte min grej helt enkelt. Imorgon ska kussen ha inflyttningsfest - inte kan man vara nykter då?! Nej, lite vino tinto sitter alltid fint. Vin är väll inte så onyttigt heller? En flaska vin om dagen ska vara bra ju! Oj, menade ett glas.

Ikväll har jag bara sett film och tagit det allmänt lugnt. Måste börja planera mer att göra om dagarna. Har visserligen jobbat idag, men jag känner mig så slö. Som jag går på tomgång. Så, nu ska jag komma back to Yes-man-livet! Börjar imorgon med att åka med brorsans flickvän till Malmö, med hennes två barn, på shoppingrunda. Ska bli himla trevliga. Fast, innan det ska jag ner om på gymmet och motionera lite! Har ätit fredagsgodis, såklart, som måste bort (det hinner väll inte lagras nu över natten? hahaha).

Lyssnar just nu på underbara Roxette!!! Old times = wonderful times!


Let's go crazy mañana!

Puss / Em

back on track.. ?!

Livet leker. I love it. Jag och Emma åkte iväg på semester till Spanien och Marocko förra söndagen. Kom hem i tisdags. Vi hade det muy fantastico! Spanien är ett helt fantastiskt land. Jag förstår verkligen inte varför jag inte varit där förr?! I can tell you THIS much - This was only my first time! :) Måste lära mig spanska FOR REAL nu också. Jag klarade mig helt klart med min skol-spanska, men det är ju ett sådant fint språk. Tänk vad SNYGG man hade varit om man gått på med flytande spanska. Tilltalande, jadå! ;)

Nu är man back in reality. Suger. Har jobbat idag. Hela förmiddagen. Man ska vara glad att man har jobb, så jag borde inte klaga. Men vem vill jobba, när man tänker sig själv liggandes på en beach någonstans ute i världen, eller drickandes en iskall paraply-drink?! Truth - That you always wake up from a dream.

Nu tänkte jag i alla fall börja blogga igen, så smått. Får se hur mycket jag måste "rensa" ur mig. Jag älskar livet just nu. Det är fabulous! Önskar dock att jag hade kunnat fått ett jobb utomlands i sommar, men man kan inte få allt! Plus att det inte är fy skam att få vara hemma under den finaste tiden i Sverige på året, njutandes av goda grillkvällar, myskvällar, promenader, beachdagar.. möten med mina vänner, nya människor - inte fy skam. It's called love actually.

Puss / Em.

RSS 2.0