Snökaos!!!

Visst är snö mysigt, men när ska det ta slut? När jag, Felicia och Rickard satt och tittade på (världens sämsta film btw) The Land of the Lost, öste snö ner!!! Det osar försenade och inställda tåg imorgon. Pust.

Nej, det FÅR bli vår nu.

Bortsett från det dåliga filmvalet så har kvällen varit supermysig!!! Alltid lika trevligt med fina Felicia!
Nu tänkte jag hoppa i säng och bli något sådär utvilad till en dag med dubbellektion i Organisation & ledarskap imorgon. Då behöver man vara utvilad - VÄLDIGT utvilad!!!!! No offens till vår kära lärare Jan! Bara ett sjukt tråkigt ämne :)

En av världens roligaste filmer, efterskickad!
Nu kan Felicia och jag få skrattkramper igen! :D
Eller nu och nu, om 5-8 arbetsdagar ;)




Godnatt :)


Alla gillar vi fest! Right?

Igår var det party a la Nisses place i Ystad. Sinnesroligt! GALEN kväll, som vi föralltid kommer att minnas, men aldrig tala om. Haha. TACK för kvällen Nils!

 



Har varit med Emma innan idag. Vräkte i oss pizza och godis. NICE! Men fy FAN vad jag mår illa nu. Haha.
Ska hoppa in i duschen nu, sen möta upp Felicia för en myskväll i brorsan lägenhet. Längesen jag träffa min vapendragare nu!!!! Min ALLRA bästa vän, Fiffe.

Ha en fin kväll.

FAAAAN!!!

VAD NU DÅ????? Spotify fungerar inte. Jag fick avinstallera programmet... sen låter mitt Norton inte mig installera om det! I don't get it. Hur ska jag kunna klara mig utan Snow Patrols sköan album ikväll??? :(

Tur att man måste plugga då, eller? Hrm. Tenta imorgon. Omtenta på Europakunskap. Började precis kolla på papperna. Åh, jag orkar inte. Vart är min vilja? Den är gone. Tur att jag har Malin vid min sida. PUSS på dig honey!

Nu ska jag och brorsan dricka kaffe. Jag plugga och han spela NHL (loser-varning?) :)

Jobbandet gick bra idag. Jobbade över 1 timme. Vart tog dagen vägen? Bara sprang iväg. Älskar att vi ska få nytt!!!!!! Slipper man det gamla tråkiga!

Imorgon ska jag träffa världens finaste Andreas. Vad jag längtat hela veckan!!!
Natti.

Dags att starta dagen?

Sitter med laptopen och faktablad om Europa ligger utspritt över bordet. Försöker plugga. Går relativt bra. Som vanligt så jobbar jag bäst under press, så dagen innan tenta is a perfect way of doin' it!

Ska snart hoppa i lite kläder och göra något ärende till min bror. Solen skiner ute, vilket är nice. Kan slå vad big money på att det är SVINKALLT ute dock, vilket inte gynnar lika mycket - MEN så länge det inte snöar så!

Börjar jobb kl 12. Mindre nice, men måste ha pengar. Åker till Thailand om TRE veckor. Helt sjukt. Inte sjukt som i shit-this-is-sooo-exciting, utan mer som i shit-jag-har-ju-inte-hunnit-göra-allt-jag-ska-innan-jag-åker-bad-feeling. Hoppas jag kommer på bättre tankar snarast.

Haha, fan vad jag älskar ICA-reklamen där de gör en fuling av GinaTricot. Haha. FAN BÄST!


I love you, man.

Ikväll har jag, Emma och Tobbe tagit upp brorsan soffa (och lägenhet!) med att käka pizza, stoja och kolla film. I love you, man. Faktiskt more of a man-movie than a girl-movie. Men skön var den. Tobbe var RÄTT schysst också när han stängde ner Emmas worddokument om Polen - UTAN att spara först. Haha. Kul var det, även om Emma blev lite bitter över det. Hihi. Lilla Emma, hon är fin!!!!! FINAST :)


It's love.. och fylla :)

Nu ska jag plugga en timme eller så, så man slipper ha überångest imorgon när man vaknar. Sehr schön.
Godnatt.

Trendsetter.

Okej, så fine när Twilight kom.. vampyrer - shit, svinbra! Sen kom True Blood. Hett, hett, hett. Men det är väll ingen trend som ska tjatas ut?? Vampire diaries? What the!?!? Bara för att någon film/serie gått bra, doesn't mean they all are going to, right? Hoppas detta VANSINNE tar slut.. vansinne I tell you.

Inte för att överreagera eller så.. inte alls.

LEDSEN!

Min värld gick under i morse. Okej, inte riktigt.. men almost-ish. Min iPod startade inte...!!! :'( 3 fina år har vi haft tillsammans, men americana och jag!! Och all UNDERBAR musik. Lite snyft är det. Och det kommer svida i plånboken nu - måste ju ha en ny bästis till Thailand. Vad ska jag göra i solstolen utan musik liksom? :)

Snöstorm är det också. O'boy do I love Skåne! NOT. Skånsk vinter är som överstuvade makaroner - BLÄRK!
Fick iallafall åkt hem 4 timmar tidigare från skolan idag, så lite glad är jag allt :)

Nu är det pluggdags dock. Tenta igen på fredag. KUL.
Take care in the winterland!

Efterskickade, jadå!

Så satt och tänkte på VARFÖR jag gillar filmen Snabba Cash. Visst, svinbra film och så, men kan det vara så att Joel Kinnamans närvaro lyser genom hela filmen? Maybe. Därför har jag skickat efter böckerna, så jag kan ta reda på sanningen. Det jobbiga är bara att JW alltid kommer att vara Kinnaman nu (eller Kinnaman JW?) Beautiful as few anyways. Om 3-5 arbetsdagar.

 

UNDERBART!

Åkte till Nötesjö innan idag. Hälsade på. Var en del jag skulle fixa med dom. Åååh vad jag ville stanna! Saknar dom sååå!!!!! Nu är det ordnat så jag får lön där också. Skönt. Räkningar betalda, snackat med Folksam.. check, check, check. Jag andas lite lugnare nu. Känns skönt...

Ser framemot skolan imorgon, även om vi har tenta under förmiddagen, och jag har inte öppnat en bok än. Så ska jag iväg och jobba om en timme också, till stängning. Vad tänkte jag där?! Planering är min bästa vän - NOT!
Vill krama Malin i timvis! Jag behöver massa kramar känner jag, hela tiden. Är kramsjuk idag. Alltid.

Tänkte hoppa ner med snudan i papperna nu ett tag.
Have a good one!

För idag är ingen bra dag.

Igårkväll var det naaaaaaaaaaaaaajs! Emma och jag har bestämt oss för att åka till Alicante en vecka i april! Ska bli sköööönt. Nu måste man bara samla på sig ett kapital också. Lätt som en plätt!? Haha. España, där har man aldrig varit (chockade?) - verkar vara riktigt fint! Och så med Emmsan! WIIIIE :):):)

Min brors dator var cp DOCK. Went black typ 20000 ggr. Fick starta om den i omgångar! Rätt så mycket INTE OKEY!

Idag har jag 1000 saker att göra. Var tvungen att ta mig ledigt från skolan om jag ska hinna. En massa ångest över det!!!! Telefonsamtal hit, telefonsamtal dit. Fixa med försäkringar, räkningar.. denna stress. Jag kan knappt bärga mig till den 1a april är över, och då jag har min examen! DÅ ska jag andas igen!!!! Fast, det lär jag nog hinna i Thailand också visserligen :)


Miss freedom.



Sitter och tänker på London, som jag och Ellinor besökte i januari. Saknar det. Snacka om att det var freedom.
Man kunde släppa skolan, Sverige, tänket för ett tag. Bara go with the flow. Jag älskar London, men jag kommer aldrig åka tillbaka dit under vintern - I think. För kallt och dystert för min del. Tur att man var där med Elli, plus träffade en massa skönt folk. Go to London people! You'll have a blast!!!!

Nu kommer Emma :)

Friends är bäst!!!

Sitter och kör Säsong 10 av Vänner. The best show ever. Verkligen - HUR många ggr man än sett dessa avsnitt innan så kan man inte låta bli att garva!!!!! It's love, man! Skulle det inte bli en film av Friends?? :)

Mår lite dåligt över att jag ska jobba så sjukt mycket i veckan. Chefen ringde igen innan idag, frågade om jag kunde jobba på lördag-dag.. och visst kan jag det, så att säga nej är off the wall. Pust. But, money's nice!!!!!!!!!

Vad som också är NICE är Snow Patrols' Run! Youtuba eller Spotifya den!

Emmsan pemmsan!

Emma, min bästa vän, har världens bästa egenskap = HON ÄR ROLIG! Sjukt rolig! Även om gränsen överskrids jämnt och ständigt, så är det OK! Sjukt OK! Ikväll ska vi ha myskväll. Nice! Eftersom den kändes för b att lägga pengar och tid på att gå och se den på bio, blir det Sommaren med Göran hemma i soffan ikväll istället.

Nu är jag SÅ TRÖTT på vädret ute. Kyla i kubik! NU längtar jag verkligen till Thailand.
Inte för att jag inte gjorde det innan, men nu har jag the feeling också!
Känns sjukt bra!!!! Sol, bad, jobb och trevligt umgänge(?) - wunderschön!


Snaart brun igen :)


10 % på HM. Jodå, www.hm.com här ska det shoppas!!


Snabba cash



Bra film - GRYMMA skådespelare - skönt soundtrack. Ja, allt gott med andra ord.
Glöm inte gå och se den :)

Fredaysmys, we like!

Igår var det en hektisk dag. Engelsklektion fram till halv tolv - fick köra racerfart hem - stoppade i mig lite konservmorötter, en advokado och äggröra con chili. Sen hoppa direkt i mina jobbkläder och så ner till Preem för att jobba.
Vi håller på att bygga om till konceptbutik. Jäkligt skoj med lite nytt and fresh, även om det är jobbigt nu när det är dammigt och minst sju byggarbetare på plats every day. Tur att man inte jobbar heltid :)

Kvar över fem körde jag hem: DAGENS var ändå när jag hoppade in i duschen FEM i SEX och TIO ÖVER var jag på cykeln och mötte upp Emma. Inte naken då, utan ren, fräsch, sminkad och PÅKLÄDD :) 15 minuter - det ni! Jag önskar jag hade det dokumenterat! Once in a lifetime-upplevelse!

Blev en svintrevlig kväll hos Matilda. Med våra vinglas och sjuka humor fick vi ont i magen i omgångar. Konstigt att man inte har sexpack, kan tyckas!

Familjen håller på att göra leverkorv (urk) och jag är instängd lyssnar på en av mina bästa vänner; Spotify och pluggar. Nästa vecka är det rundtur i Malmö med guidning - on english of course! Joina oss vet jag!

XOXO


Farmor, är hon snäll?

Min bror och jag är båda drivna, men på två olika sätt - han är mer jobbrelaterat driven, jag är mer driven - att komma ut i världen.

Farmor: Men ni är ju så olika, du och Rickard. Han är väldigt driven på jobbet och ja, du är en jävel!


TACK farmor! Tur att du redan har hög status hos mig :)

It's always something.


Min mamma är världens roligaste!! (världens mest korkade?)
Jag är typ besatt av Spindelharpan, and don't ask me why.. det är en besatthet som jag så gärna vill bli av med, men det är omöjligt. När jag startar min BÄRBARA dator går alltid Spindelharpan igång!

- Emelie, det är julafton, nu lägger du undan datorn!
(5 min senare)
- EMELIE! Sluta spela Spindelharpan!!
- MEN jag är BESATT jag kan inte! MÅSTE KLARA DET
(fniss)
- Emelie, lägg undan datorn ANNARS DRAR JAG UT SLADDEN!

Datorn stängs efter mitt (och hela rummets) skrattanfall.

RSS 2.0